HVL Trading

Over ons

HVL Trading

Onze producten en diensten zijn toepasbaar in verscheidene branches, variërend van de gezondheidszorg tot automotive.

HVL Trading is een hecht familie bedrijf, waarbij gedrevenheid en interesse hoog in het vaandel staan. Vanuit ons kantoor te IJsselstein zijn wij u graag snel en efficiënt van dienst.

Wij werken samen met verschillende partners op het gebied ontwerp en bouwkundig advies, onderhoudsservice, reparaties, ICT, KEW dossier, röntgenmetingen, etc.

Daarnaast organiseren wij verschillende workshops welke KRM en KRT gecertificeerd zijn.

Korte lijnen

Onze kracht ligt in de persoonlijke aandacht voor uw vragen en waar nodig advies te geven. Wij maken gebruik van off-line voorraadsysteem een makkelijke manier om kennis te maken met onze merken en natuurlijk onze scherpe prijsstelling.

Equipment

In ons Dental Equipment Center staan verschillende merken autoclaven, afzuigmotoren, lichtsystemen en kleine apparatuur opgesteld. In het Dental Equipment Center organiseren wij ook regelmatig workshops met verschillende fabrikanten.

Behandelunits

Behandelunits zijn een nieuwe, maar niet onbekende peiler in onze bedrijfsvoering. Wij hebben gekozen voor 2 hoogwaardige leveranciers waaronder een exclusieve samenwerking met Ultradent uit Duitsland en Vitali uit Italië. In ons Dental Equipment Center zijn verschillende uitvoeringen van deze merken te bewonderen.

Bij HVL Trading geloven we in de kracht van promotionele producten.

Een effectief promotieproduct is perfect voor elke standaard: geïnspireerd door uw merk, zinvol voor uw klanten, geleid door de hoogste sourcingprincipes en afgestemd op lokale behoeften. HVL Trading stelt wereldwijde merken in staat om perfecte merkproducten te creëren.