HVL Trading

Interieur

HVL TRADING

Tandarts werkstoel

Als tandarts is het van groot belang dat u de juiste werkhouding en tools heeft. Ook hier helpt HVL trading u bij. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar maar wij hebben een selectie van de beste stoelen. Ergonomie bestaat is ook in een tandartspraktijk.

Op zoek naar een tandarts werkstoel? HVL trading biedt een grote keuze aan hoge kwaliteit tandarts werkstoelen van de beste merken. Stoelen die uitblinken in een uitstekende ergonomie en wat betreft uitstraling perfect passen in de moderne praktijk.

 

HVL trading

Tandarts werkstoel afgestemd op een ideale werkhouding

De ergonomie van de tandarts werkstoelen in ons assortiment is in alle aspecten afgestemd op het werk binnen de tandartspraktijk. Zo beschikken de modellen over een anatomische zitting, makkelijk te reinigen comfortabele bekleding, zijn aan te passen in zithoogte, rugondersteuning en kunnen in de meeste gevallen wat worden gekanteld voor een optimale werkhouding. Verder is gelet op het lang, voorover gebogen werken in dezelfde houding.

Kasten

Wij leveren ook kasten voor in uw praktijk. De moderne stijl is erg in opkomst maar wij hebben ook gewoon normale kasten. De kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom leveren wij alleen kasten waarvan wij zeker zijn dat u er nog lang van kunt genieten.