HVL Trading

Elektronica

Bent u opzoek naar nieuwe apparatuur? Bij HVL trading kunnen wij u op alle fronten helpen bij de inrichting van uw praktijk. Zowel voor apparatuur als meubilair bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen u allerlei verschillende soorten dentale apparatuur leveren: van een eenvoudige tandartsstoel tot de nieuwste 3D-printer.

Behandelapparatuur

Onmisbaar in uw praktijk zijn de behandelunits. HVL trading biedt u de behandelstoelen van meerdere fabrikanten aan.  De behandeleenheid kan geheel naar uw wens worden samengesteld. Ook de bekleding van de stoelen kunnen wij in verschillende materialen en kleuren leveren.

De behandelunits die HVL trading levert voldoen aan alle hygiëne richtlijnen en zijn gemakkelijk schoon te houden. Wij leveren u bijbehorende servicedocumenten en hygiënevoorschriften zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw behandelstoel.

 

Hvl trading

Röntgenapparatuur

De ontwikkelingen in 2D en 3D röntgen volgen elkaar in razendsnel tempo op. U als behandelaar krijgt steeds betere beelden voor de diagnose terwijl de patiënt wordt blootgesteld aan steeds lagere dosis. Dental Union heeft een breed assortiment op het gebied van röntgenapparatuur. Van de nieuwste modellen tot een standaard basismodel, voor elke praktijk is er een apparaat. Onze röntgenspecialist kan u adviseren welke vorm van röntgenapparatuur het best in uw praktijk past: intra-oraal, extra-oraal, 2D of 3D röntgen. 

 

Hvl trading

Verlichting

Goede verlichting vergemakkelijkt uw werkzaamheden. De lichtsterkte in de praktijk moet constant gelijk zijn, ongeacht het daglicht buiten. Zo worden uw werkzaamheden niet negatief beïnvloed door verschil in lichtinval. Om de lichtinval in uw werkgebied goed te regelen heeft u verschillende vormen van verlichting nodig. HVL trading biedt hiervoor zowel operatielampen als armatuurverlichting aan. Elke praktijkruimte verschilt. Daarom creëren wij maatoplossingen speciaal voor uw praktijk.

Hygiëne in uw praktijk

Desinfectie- en sterilisatieapparatuur zijn onmisbaar in iedere tandheelkundige praktijk. Door uw apparatuur goed op elkaar aan te sluiten vereenvoudigt u de workflow van het sterilisatie- en desinfectieproces.

Hvl trading