HVL Trading

Assortiment

Dentale groothandel HVL Trading

HVL Trading is al jaren uw tandarts groothandel met diverse tandarts instrumenten en verbruiksmaterialen. Door de loop der jaren hebben wij een solide relatie opgebouwd met de beste leveranciers en hun merken, waaronder DiaDent, Heraeus-Kulzer en Kerr. Naast deze gevestigde merken hebben wij ook een sterke huislijn ontwikkeld onder de naam Pure, welke zich onderscheidt door de scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Elke dag verbeteren wij ons aanbod en spelen wij in op de behoefte die we zien bij u als tandarts, mondhygiëniste, orthodontist, kaakchirurg of tandartsassistente. Zodoende vindt u altijd een up-to-date assortiment en beschikt u over de beste materialen.

Groothandel tandarts 

Het assortiment bestaat onder andere uit een breed scala aan tandarts instrumenten, vulmaterialen, endodontie en cofferdamproducten, maar ook bijvoorbeeld preventieve artikelen, cementen en reinigingsproducten. HVL Trading biedt als gespecialiseerde tandarts groothandel alles aan op het gebied van uw dagelijkse praktijk-en/of laboratoriumbenodigdheden. Bekijk hier het complete aanbod.

Ook een klant worden van HVL Trading?

Wij hebben een groot scala aan bedrijven die wij goederen leveren, wilt u ook behoren tot een van de bedrijven? Vraag dan via ons accountmanager een account aan. 

Uw tandarts groothandel voor tandartsbenodigdheden

HVL Trading levert rechtstreeks vanuit de vestiging aan tandheelkundige groothandels. In tegenstelling tot veel andere leveranciers van dental disposables leveren wij zonder tussenkomst van derden en/of vertegenwoordigers. Hierdoor besparen wij kosten en kunnen we de prijs van onze producten laag houden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.